Hacı Huriye Tinç İlkokulu

Vizyon: Hacı Huriye Tinç İlkokulu olarak, bütün çevremize insanlığın, bilginin, kültürün, sporun ve sanatın merkezi olarak medeniyet ışığı yaymak,çocuklarımıza olumlu davranışlar kazandırmaktır.

Misyon: Gürsu Yenidoğan Mahallesinde bulunan okul çağındaki öğrencileri ; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğiterek hayata ve üst öğretime hazırlamak. Öğrencilerimizi Türk Milletini maddi ve manevi değerleriyle seven, geliştirmeye çalışan, düşünen, üreten ve milletimizin kalkınmasına fayda sağlayan fertler olarak yetiştirmek. Okul - Aile işbirliğini geliştirerek mahallede bir kültür, sanat ve spor merkezi olarak tüm paydaşlarımıza hizmet sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: Ortaokul:07:40-13:20 (Sabahçı Grup İlkokul:07:40-12:20) İlkokul: 13:30-18:20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacihuriyetincilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenidoğan Mah. Ramiz Yiğit Cad. No29 Gürsu/BURSA

Adres - Yenidoğan Mah. Ramiz Yiğit Cad. No29 Gürsu/BURSA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bursa merkeze olan uzaklık:10km Gürsu merkeze olan uzaklık:2.5km